Οι Υπηρεσίες Μας


Πληρωμή Λογαριασμών NBG i-Bank Pay Spot

Υπηρεσία πληρωμής λογαριασμών σε συνεργασία με την Εθνική Τράπεζα Ελλάδος, μέσω της οποίας παρέχεται η δυνατότητα στους καταναλωτές να πληρώνουν εύκολα και γρήγορα τους λογαριασμούς τους σε Δημόσιους & Ιδιωτικούς οργανισμούς, χωρίς επίσκεψη σε τραπεζικό κατάστημα.

Είσοδος

Υπηρεσία Σύστασης Πελατών

Μέσω πρωτοποριακής πλατφόρμας παρέχεται η δυνατότητα στο συνεργάτη, να προωθεί τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της “Value Services”, αυξάνοντας τα έσοδα της επιχείρησής του, χωρίς καμία ενασχόληση από τον ίδιο και τους συνεργάτες του.

Είσοδος

Επιδοτούμενα Προγράμματα ΕΣΠΑ

Με την πολυετή εμπειρία μας και το έμπειρο στελεχιακό δυναμικό μας, μεγιστοποιειούμε τη δυνατότητά σας να ενταχθείτε στο επιδοτούμενο πρόγραμμα που σας ταιριάζει, είτε πρόκειται για νέα επιχείρηση, είτε για υφιστάμενη επιχείρηση, είτε είστε ελεύθερος επαγγελματίας

Είσοδος

Ανέπαφα Τερματικά POS

Δες τα πρωτοπόρα τερματικά μας και διάλεξε τη συσκευή που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες της επιχείρησής σου!

Είσοδος

Ηλεκτρονική Τιμολόγηση

Πάρτε την επιχείρηση στα χέρια σας, με τη νέα εφαρμογή ηλεκτρονικής τιμολόγησης, σχεδιασμένη να λειτουργεί από οποιαδήποτε συσκευή. Επικεντρωθείτε στη δουλειά σας και αφήστε τα υπόλοιπα σε εμας.

Είσοδος

E-shop Connector με ERP

Η διασύνδεση του ERP με το e-shop της επιχείρησής σας (σε οποιαδήποτε πλατφόρμα είναι κατασκευασμένο) καθιστούν τις διαδικτυακές πωλήσεις ένα εύχρηστο εργαλείο για την ανάπτυξη των δραστηριοτήτων σας.

Είσοδος

Eφαρμογή εντατικής λιανικής

Eφαρμογή εντατικής λιανικής η οποία απευθύνεται στις σύγχρονες λειτουργικές ανάγκες των καταστημάτων λιανικής πώλησης

Είσοδος