Οι Υπηρεσίες Μας


Πληρωμή Λογαριασμών

Υπηρεσία πληρωμής λογαριασμών σε συνεργασία με την Εθνική Τράπεζα Ελλάδος, μέσω της οποίας παρέχεται η δυνατότητα στους καταναλωτές να πληρώνουν εύκολα και γρήγορα τους λογαριασμούς τους σε Δημόσιους & Ιδιωτικούς οργανισμούς, χωρίς επίσκεψη σε τραπεζικό κατάστημα.

Μάθε Περισσότερα

Προώθηση Ταμειακών Συστημάτων Νέας Γενιάς

Σε συνεργασία με τις μεγαλύτερες εταιρίες σχεδιασμού και ανάπτυξης προηγμένων συστημάτων διαχείρισης επιχειρήσεων λιανικής και ενσωματώνοντας τις πλέον σύγχρονες τεχνολογίες, δίνουμε τη δυνατότητα στα μέλη του δικτύου μας να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους, στους πελάτες τους.

Μάθε Περισσότερα

Υπηρεσία Σύστασης Πελατών

Μέσω πρωτοποριακής πλατφόρμας παρέχεται η δυνατότητα στο συνεργάτη, να προωθεί τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της “Value Services”, αυξάνοντας τα έσοδα της επιχείρησής του, χωρίς καμία ενασχόληση από τον ίδιο και τους συνεργάτες του.

Μάθε Περισσότερα

Ηλεκτρική Ενέργεια

Σε συνεργασία με τις μεγαλύτερες εταιρίες παροχής Ηλεκτρικής Ενέργειας & Φυσικού Αερίου, δίνουμε τη δυνατότητα στα μέλη του δικτύου μας να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους, στους πελάτες τους.

Μάθε Περισσότερα

'Αυλα Προπληρωμένα Προϊόντα

Υπηρεσία ηλεκτρονικής ανανέωσης χρόνου ομιλίας κινητής ή σταθερής τηλεφωνίας και Internet, η οποία βασίζεται στην χρήση τερματικής συσκευής POS με εκτύπωση κωδικού ανανέωσης χρόνου ομιλίας σε απόδειξη (voucher).

Μάθε Περισσότερα

Έξυπνο χρηματοκιβώτιο

Μια ιδανική λύση για την ασφαλιστική κάλυψη και την διαχείριση των μετρητών της εταιρίας σας!

Μάθε Περισσότερα